BUSINESSBAR.PL to sieć kantyn pracowniczych, działających z na terenie całego kraju. Koncentrujemy się na świadczeniu usług żywieniowych między innymi dla takich firm jak ING Bank Śląski, UPC czy General Motors.
W związku z dynamicznym rozwojem firmy poszukujemy osoby chętnej do prowadzenia naszej kolejnej restauracji.
 
Miejsce pracy: Zimna Wódka
 
Do zakresu obowiązków osoby zatrudnionej na w/w stanowisku będą należały m.in.:
  • Doskonała organizacja pracy własnej i zarządzanie pracą podległego zespołu
  • Zatrudnianie, szkolenie i zarządzanie podległym zespołem pracowników
  • Minimalizowanie kosztów poprzez efektywne gospodarowanie zasobami restauracji przy jednoczesnej dbałości o wysoką jakość oferowanych usług
  • Kontrola stanów magazynowych (w tym przeprowadzanie inwentaryzacji)
  • Zapatrywanie restauracji w niezbędne do jej funkcjonowania produkty i materiały
  • Zapewnianie realizacji zasad HACCP, utrzymanie dobrej praktyki higienicznej i BHP
Wymagania:
  • Min. 2 - 3 lata w prowadzeniu restauracji i zarządzaniu zespołem
  • Dobra znajomość pakietu MS Office, w szczególności Excel
  • Minimum średnie, mile widziane wykształcenie wyższe
  • Bardzo dobra organizacja pracy
  • Zdolność analitycznego myślenia
  • Samodzielność
  • Odporność na stres
Oferujemy:
  • Stabilne warunki zatrudnienia na podstawie umowy o pracę
  • Atrakcyjne wynagrodzenie
  • Możliwość uczestniczenia w budowaniu i rozwoju firmy
Kontakt:
606 681 830, 601 533 610, iwona.dara@businessbar.pl
 
W aplikacji prosimy umieścić następującą klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych Dz. U. 2016 r. poz. 922"